Цени за обслужване на автоклиматици

Актуални цени (Сезон 2023) за зареждане/пълнене с фреон, сервиз и ремонт на автоклиматици в гр.София, и извън него – МОБИЛНО обслужване с посещение на екип от специалисти на ваш терен, в работно и извън работно време от АВТОКЛИМАТИК.BG – достойни да ни се доверите!

Цени за зареждане с висококачествен фреон от незапалим тип R134a на адрес: гр. София, бул. „Асен Йорданов“ 12, 1592 ж.к. Дружба 1 (нов адрес)

GPS Координати: 42°40’17.6″N 23°23’18.3″E

Зареждане/пълнене с фреон на автоклиматици в гр. София-ж.к.Дружба-2-проф.Цветан Лазаров №12-АВТОКЛИМАТИК.BG

Цялостно обслужване на автоклиматични системи: Диагностика (налягане, компресор, утечки, ел. инсталация) + Профилактика и рециклиране (отделяне на отпадък и натрупвания) на автоклиматичната система, осъществяване на ДВОЕН ТЕСТ на системата под вакум (минимум 20мин.), + Зареждане по каталог с точното количество качествен фреон от незапалим тип R134a с 99.9% чистота и сертификат за качество, подходящо масло и UV оцветител за откриване на утечки и микро-пукнатини – Цена: 40лв. + 22лв./100гр. фреон

ПРОМОЦИЯ (2019г.) ЗА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ :

98 ЛВ. ЗА ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ !

Цената включва диагностика, профилактита и зареждане с нужното количество качествен европейски фреон (неработим с турски и китайски), УВ оцветител и масло (PAG/POE) + гаранция за сезона .

* диагностика: 40 лв. – сумата се дължи при проблемни машини. Ще я приспаднем от стойността на ремонта, ако изберете да извършим такъв.

Частично обслужване на автоклиматици: Диагностика + Профилактика и рециклиране – отделяне на отпадък и натрупвания, осъществяване на ДВОЕН тест под вакум на цялата климатична система (20мин.), дозареждане с точното количество(по каталог) качествен фреон от незапалим тип R134a, подходящ вид за климатичната система масло и UV оцветител за откриване на утечки и микро-пукнатини – Цена: 40лв. + 22лв./100гр. фреон

Издаваме и касов бон с нефинансов характер, но с ясен отчет за извършените процеси и извлеченото от системата количество фреон спрямо дозареденото, така че ценообразуването да бъде максимално коректно и в полза на клиента!

Цени за МОБИЛНО зареждане с фреон от незапалим тип R134a на ваш терен:

Автоклиматици-Багери-Komatsu-PC340-Товарачи-Зареждане-и-Ремонт-АВТОКЛИМАТИК.BG        Автоклиматици-Трактори-John-Deere-Зареждане-и-Ремонт-АВТОКЛИМАТИК.BG        Автоклиматици-Багери-Hyundai-210LC-Зареждане-и-Ремонт-АВТОКЛИМАТИК.BG

На територия на гр. София, цена: 40лв. за диагностика (ел. инсталация,компресор,налягане,утечки), закачане на климатична машина, рециклиране на системата + 22лв./100г. фреон от незапалим тип R134a  с 99.9% чистота и сертификат за качество +40лв. посещение на място!

(Цената е валидна при обслужване на повече от 3 автомобила).

Извън Територия на гр. София, Цена: 80лв. – 160лв. на посещение (зависи от разстоянието) + 40лв. за диагностика (ел. инсталация, компресор, налягане, утечки), рециклиране/профилактика на авто климатичната система + 22лв./100г. фреон от незапалим тип R134a с 99.9% чистота!

Цени за ремонт/сервиз на автоклиматици – климатроници:

Цените за ремонт/сервиз на автоклиматични системи варира спрямо сложността на извършения ремонт и времето за осъществяването му. Най-често ремонта на автоклиматика е свързан с откриването на пукнатини/микро-пукнатини в климатични пътища/тръби и възстановяването им чрез устойчиви цветни заварки или подмяна. Други много често срещани проблеми са свързани с откриването на утечки по електрическата система на автомобила или неизправности в компресора на автоклиматика. Понякога се налага да разглобим цялата предница на автомобила/камиона/кабината на булдозера за да стигнем до проблемната зона, друг път да свалим таблото, или да изчистим натрупването на грешки в софтуера… Като цяло ремонта/сервиза на автоклиматиците е енергоемак процес, в повечето случай е свързан с няколко проблема, отнема време и изисква намесата на професионалисти, поради което цената за ремонт е строго индивидуална и достига до няколко стотин лева, най-често: 150-750лв.

ЦЕНИТЕ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ – СЕРВИЗ, ПРОФИЛАКТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ НА ФИРМЕНИ АВТОМОБИЛИ, СЕЛСКО СТОПАНСКА ТЕХНИКА, АВТОБУСИ, БАГЕРИ, КАМИОНИ ИЛИ ФАДРОМИ, ПОДЛЕЖАТ НА ДИРЕКТНИ ПРЕГОВОРИ И СЕ ОПРЕДЕЛЯТ СПРЯМО ОБЕМА НА РАБОТА И ВРЕМЕТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПРЕДВИДИМ ЗА ДА ПОСРЕЩЕНЕТЕ ГОРЕЩИ ЛЕТНИ ДНИ В ПРОХЛАДА!

Преди да дойдете на място, свържете се с нас: 0988-379-623