Цени за обслужване на автоклиматици

Актуални цени (Сезон 2016) за зареждане/пълнене с фреон на автоклиматици, сервиз и ремонт в доверен сервиз на застрахователна компания Армеец в гр.София, както и извън нея, МОБИЛНО обслужване с посещение на екип от специалисти на ваш терен, в работно и извън работно време от АВТОКЛИМАТИК.BG – достойни да ни се доверите!

Цени за зареждане с фреон от незапалим тип R134a на адрес: бул.Цветан Лазаров №12, гр.София, ж.к.Дружба 2 (бившия Юнитрейд сервиз):

Зареждане/пълнене с фреон на автоклиматици в гр. София-ж.к.Дружба-2-проф.Цветан Лазаров №12-АВТОКЛИМАТИК.BG

 

Цялостно обслужване на автоклиматици: Диагностика+Профилактика и рециклиране на авто климатичната ситема – отделяне на отпадък и натрупвания, осъществяване на ДВОЕН ТЕСТ на климатичната система под вакум(минимум 20мин.), зареждане с точното количество качествен фреон от незапалим тип R134a с 99.9% чистота и сертификат за качество, подходящо масло и UV оцветител за откриване на отечки и микропукнатини – Цена: 55лв. – ПРОМОЦИЯ ЛЯТО 2016

Частично обслужване на автоклиматици: Диагностика+Профилактика и рециклиране на автоклиматици – отделяне на отпадък и натрупвания, осъществяване на ДВОЕН тест под вакум на цялата климатична система(20мин.), дозареждане с точното количество качествен фреон от незапалим тип R134a, подходящ вид за климатичната система масло и UV оцветител за откриване на отечки и микропукнатини – Цена: 25лв. + 9лв./100гр. фреон  –  ПРОМОЦИЯ ЛЯТО 2016.

Издаваме и касов бон с нефинансов характер, но с ясен отчет за извършените процеси и извлеченото от системата количество фреон спрямо дозареденото, така че ценообразуването да бъде максимално коректно и в полза на клиента!

Цени за МОБИЛНО зареждане с фреон от незапалим тип R134a на ваш терен:

Автоклиматици-Багери-Komatsu-PC340-Товарачи-Зареждане-и-Ремонт-АВТОКЛИМАТИК.BG        Автоклиматици-Трактори-John-Deere-Зареждане-и-Ремонт-АВТОКЛИМАТИК.BG        Автоклиматици-Багери-Hyundai-210LC-Зареждане-и-Ремонт-АВТОКЛИМАТИК.BG

На територия на гр. София, Цена: 30лв. за диагностика, закачане на климатична машина и профилактика на системата + 10лв./100г. фреон от незапалим тип R134a  с 99.9% чистота и сертификат за качество + безплатно посещение на място!

(Цената е валидна при обслужване на повече от 3 автомобила).

Извън Територия на гр. София, Цена: 70лв. на посещение + 30лв. за диагностика, закачане на климатична машина, профилактика и рециклиране на авто климатичната ситема + 10лв./100г. фреон от незапалим тип R134a с 99.9% чистота!

Цени за ремонт/сервиз на авто климатици и климатроници:

Цените за ремонт и сервизиране на автоклиматични системи варира спрямо сложността на извършения ремонт и времето за осъществяването му. Най-често ремонта на автоклиматика е свързан с откриването на спукани климатични пътища/тръби и възстановяването им чрез устойчиви цветни заварки или подмяна. Други много често срещани проблеми са свързани с откриването на утечки по електрическата система на автомобила или неизправности в компресора на автоклиматика. Понякога се налага да разглобим цялата предница на автомобила за да стигнем до проблемната зона, друг път да свалим таблото, или да изчистим натрупването на грешки в софтуера.. Като цяло е енергоемак процес, отнема време и изисква наместа на професионалисти, поради което цената за ремонт е строго индивидуална и достига до няколко стотин лева, най-често: 100-400лв.

ЦЕНИТЕ ЗА ОБЛСУЖВАНЕ – ПРОФИЛАКТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ НА ФИРМЕНИ АВТОМОБИЛИ, СЕЛСКО СТОПАНСКА ТЕХНИКА, АВТОБУСИ, БАГЕРИ ИЛИ КАМИОНИ, ПОДЛЕЖАТ НА ДИРЕКТНИ ПРЕГОВОРИ И СЕ ОПРЕДЕЛЯТ СПРЯМО ОБЕМА НА РАБОТА – 0999 033 034!